Filmstaden lanserar spel i exklusivt samarbete med Flarie

by Frankie The Flarienaut on May 9, 2022

 

Filmstaden har länge levererat reklamupplevelser på och kring bioduken som ger varumärken kvalitetstid med attraktiva målgrupper. Nu inleder man ett samarbete med advergamingbolaget Flarie för att erbjuda ytterligare möjligheter till interaktion med biopubliken.


Efter år av restriktioner återvänder nu gästerna till biosalongerna för en lång sommarsäsong av sto
rfilmer, som Top Gun: Maverick, Doctor Strange in the Multiverse of Madness, Thor: Love and Thunder och Lightyear. Utöver storslagna upplevelser på bioduken lanseras nu flertalet spel att engagera sig i via egna skärmar där spelarna kan vinna biobiljetter.

- Publiken på bio är nyfikna och gillar att testa nya saker, inte minst gaming. Samarbetet med Flarie ger oss kreativa möjligheter att interagera
med våra gäster på nya sätt. Initialt lanserar vi Filmstadenversionen av spelet men planen är att erbjuda annonsörer och partners möjligheten att skapa sina versioner av spelen i vår miljö, säger Carolin Högmyr, Head of Marketing på Filmstaden.

filmstaden

 

Spelen har utvecklats genom ett partnerskap med det svenska advergamingbolaget Flarie som under åren utvecklat spel för över ett hundratal företag som Coca-Cola, Klarna, Unilever och Spotify via deras plattform för spelutveckling. Spelen har en genomsnittlig speltid om 5 minuter, med olika spel som tilltalar olika målgrupper.


- Filmstaden är ett ikoniskt underhållningsvarumärke och genom det här samarbetet kommer fler personer få möjligheten att spela våra spel. Bio och gaming har en lång historia ihop - där såväl spel influerat filmens värld och vice versa. Det ska bli spännande att se hur detta samarbete utvecklas, säger Filip Tröger, VD och medgrundare av Flarie.

Spelen kommer finnas tillgängliga i så gott som alla Filmstadens digitala kanaler - hemsida, app, e-mails, sociala medier och på biografernas digitala skärmar. Besökarna kommer ha möjligheten att spela på såväl mobiltelefoner som plattor och datorer.

Filmstadens första spel finns tillgängligt via ovan nämnda kanaler från den 9 maj,
eller så kan du pröva spelet genom att klicka här.

Fullständig länk: https://game.flarie.com/games/jewel/12137744496267b36ad4ab9?src=mail

 

För mer information klicka här: https://info.flarie.com/bookademo

 

Topics: Press release